WordPress specialistin Geldrop

Ben jij op zoek naar een WordPress specialist in Geldrop? Dan ben je bij dannyvdm.nl aan het juiste adres. Ik werk al jaren met dit CMS systeem, ben transparant, binnen het budget en zet net dat extra stapje om van jouw WordPress website een succes te maken.

Waarom WordPress?

WordPress is een flexibel CMS systeem waarin websites worden ontwikkeld en beheerd. Het is één van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld en biedt daardoor talloze mogelijkheden. De Open Source community van WordPress ontwikkelt de software dagelijks verder. Je kunt gratis van start gaan met WordPress thema’s en plugins. Het gebruikersgemak is hoog en je vindt altijd alle antwoorden op het internet. Daarbij scoren WordPress website altijd relatief goed in Google. Genoeg redenen om dus te kiezen voor een WordPress website.

WordPress website op maat

WordPress is gratis en biedt al vele standaard oplossingen. Maar wil jij een standaard website? Vaak voldoen de standaarden niet altijd. Als WordPress specialist kan ik een website op maat laten bouwen. Een op maat gemaakt design dat past bij jouw bedrijf kan worden omgezet naar een werkende WordPress website. Je kunt dus kiezen voor een uniek design dat volledig aansluit op jullie online strategie, wensen en doelstellingen. Afhankelijk van de wensen kunnen we de website zo opzetten dat je helemaal flexibel bent met het opzetten van de inhoud. Ik probeer hierbij zo min mogelijk plugins bij te gebruiken, maar soms ontkom je er niet aan. Standaard maak ik gebruik van een aantal plugins die nodig zijn om de website beter te laten scoren in zoekmachines en om je de flexibiliteit te geven die je verwacht bij een WordPress website.

Wil je meer weten over WordPress? Neem contact met me op. Weet je al precies wat je wil? Vraag dan direct een offerte op.