Diensten

dannyvdm.nl bedenkt, ontwikkelt en maakt. Met onderstaande diensten kan ik je van dienst zijn.

Webdesign

Een website is een visitekaartje van je bedrijf. Een mooie website is dus ook noodzakelijk. Wij kunnen voor jouw een custom made design maken, zodat jouw website eruit zal springen. Het ontwerp zal aansluiten bij jouw branche en wij houden de huisstijl van jouw bedrijf altijd in het achterhoofd.

Webdevelopment

Een ontwerp omzetten naar HTML is het leukste wat er is. Een design wordt één op één omgezet tot een werkende website. De code wordt zo schoon mogelijk opgebouwd zodat je website snel laadt en zo gebruiksvriendelijk is.

WordPress

Iedereen wil zijn eigen website zelf kunnen beheren. Dit kan door middel van een CMS. Hiervoor maak ik gebruik van WordPress, een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. Door de grote community van WordPress is er altijd support en zijn er volop plugins te vinden waar je in de meeste gevallen gratis gebruik van kunt maken.

Meer over WordPress

Webshop

WordPress is niet alleen geschikt voor blogs of websites. Je kunt er namelijk ook een volledige webshop mee opzetten met WooCommerce. Wil je je producten of diensten online verkopen? Wellicht is WooCommerce een ideale optie voor je.

Meer over Webshop

Responsive

Internetgebruik op een mobiel apparaat is explosief gestegen de afgelopen jaren. Het is dus raadzaam dat je website ook voor een mobiel apparaat geschikt is. Je wilt je bezoekers toch niet beperken? Ongeacht hoe groot het scherm is, je website moet op ieder apparaat er gelikt uitzien. Daarom ontwikkel ik websites die op ieder apparaat goed getoond worden.

Hosting

Je wilt een website, maar heeft nog geen hosting of bent je niet tevreden over je huidige hosting? Wanneer je door mij je website laat bouwen, kan ik de website voor je hosten en beheren. Ik zal ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date is en zorgen voor updates en backups.