Diensten

  Wij kunnen u op meerdere gebieden helpen. Bekijk waar wij in gespecialiseerd zijn.

  Webdesign

  Een website is een visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie website is dus ook noodzakelijk. Wij kunnen voor u een custom made design maken, zodat uw website eruit zal springen. Het ontwerp zal aansluiten bij uw branche en wij houden de huisstijl van uw bedrijf altijd in het achterhoofd.

  Meer over Webdesign

  Webdevelopment

  Een ontwerp omzetten naar een website doen wij met gemak. Onze passie voor code zorgt ervoor dat wij gebruik maken van de laatste technieken zoals HTML5 en CSS3. De opbouw van onze websites zorgt er tevens voor dat de website beter vindbaar wordt in zoekmachines en het CMS systeem is zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgebouwd.

  Meer over Webdevelopment

  WordPress

  Iedereen wil natuurlijk zelf hun eigen website kunnen beheren. Dit kan door middel van een CMS. Wij gebruiken hiervoor WordPress, een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. Door de grote community van WordPress is er altijd support en zijn er volop plugins te vinden waar u in de meeste gevallen gratis gebruik van kunt maken.

  Meer over WordPress

  Responsive

  Internetgebruik op een mobiel apparaat is explosief gestegen de afgelopen jaren. Hierop kan ingespeeld worden op gebied van gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de website. Een website dient tegenwoordig een mobiele variant te hebben. Wij adviseren u daarom een responsive website te nemen, een site die zich aanpast aan het device wat de bezoeker van uw website gebruikt.

  Meer over Responsive

  SEO

  Natuurlijk wilt u ook dat uw website goed gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Hiervoor dient uw SEO geoptimaliseerd worden. Wij hebben de kennis in huis om uw site beter te laten scoren. Echter kunnen wij nooit garanderen dat u bovenaan zult komen, maar een poging hiertoe wagen is natuurlijk het doel. Ook geven wij tips wat u met uw website moet doen om de SEO score zo hoog mogelijk te krijgen.

  Meer over SEO

  Hosting

  U wilt een website, maar heeft nog geen hosting of bent u niet tevreden over de hosting? Wij werken samen met een betrouwbare partner die uw site kan hosten. Wij kunnen aan de hand van uw wensen een goede keuze maken.

  Meer over Hosting

  Overtuigd? Vraag een offerte aan!

  Indien u zo goed mogelijk aan geeft wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

  Vraag een offerte aan