Overmij

In 2009 studeerde ik af als Master of Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Direct na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan op de arbeidsmarkt en heb ik voor meerdere internetbureaus gewerkt in en rondom Eindhoven. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het ontwerpen van websites, het bouwen van websites en nieuwsbrieven, websites responsive maken en het onderhouden van websites. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld als WordPress specialist. Ik maak geen gebruik van aangekochte thema’s. Alle websites worden van scratch af aan opgebouwd. Op deze manier worden onnodige zaken niet ingebouwd en heb ik de vrije hand in de look and feel van de website.

Het begin van dannyvdm.nl

De website dannyvdm.nl werd in eerste instantie gebruikt als mijn visitekaartje voor sollicitatiegesprekken. Hier kon ik mijn skills tonen en de projecten die ik heb gemaakt voor familie, vrienden en kennissen. Het waren voornamelijk kleine projecten die ik door de jaren heen heb opgezet, waaronder enkele eigen initiatieven. In 2020 besloot ik mijn contract op te zeggen bij mijn werkgever en op eigen benen te staan met dannyvdm.nl.

Wat kan dannyvdm.nl voor jou doen?

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites. Verder kan ik u helpen bij het opzetten van een WooCommerce website, het bouwen van nieuwsbrieven, het responsive maken van websites, het onderhouden en up to date houden van je website. Ook kunnen wij je helpen bij het registreren van een domeinnaam en het hosten van je website. Ben je op zoek naar een Magento webshop of heb je hulp nodig bij SEO en/of SEA? Wij kunnen je in contact brengen met de juiste specialisten. Benieuwd of ik je kan helpen? Neem dan contact met me op.

Samen met andere specialisten

Ook al ben ik vrij allround en kan ik veel cases oppakken, ik kan het natuurlijk niet allemaal alleen. Daarom werk ik samen met een groot aantal specialisten die echt goed zijn in hun vakgebied. Zij zijn goed in SEO, SEA, het bouwen van webshops of nieuwsbrieven, het ontwerpen van te gekke logo’s en ze kunnen mij ondersteunen wanneer ik krap in mijn tijd zit. Zo blijft werk niet langer liggen als nodig en worden alle problemen en wensen ook daadwerkelijk uitgevoerd.