Diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Je website zal hoger getoond worden in de Google resultaten waardoor je doelgroep je website beter en snelle kan vinden. Handig als je ook veel concurrenten hebt in je branche. 

Hoger in Google dankzij SEO

Ongeveer 75% van de gebruikers van de zoekmachine Google klikt op de resultaten uit de eerste pagina. Meer dan 90% van deze gebruikers komt geeneens op de tweede pagina met zoekresultaten. Het is dus ongelooflijk belangrijk om je website op die eerste pagina te krijgen. Hiervoor is het zaak om je website te optimaliseren.

SEO zorgt voor meer bezoekers naar je website

Er was eens een tijd dat je puur met keywords kon zorgen dat je website hoog scoorde. Zo waren er websites die een heleboel keywords verstopten in de achtergrond van de website. Tegenwoordig is dit niet meer mogelijk. En dat is maar goed ook, want de code van de website werd er niet beter op en bezoekers werden er niet vrolijk van. De bezoeker staat centraal, toch? Met je website wil je meer bezoekers en potentiële klanten aantrekken. De meeste mensen vertrouwen Google, dus een hoge ranking kan ervoor zorgen dat ze je bedrijf, product of dienst extra vertrouwen. Zie een hoge ranking ook als een gratis 24/7 promotie.

Geen garanties

Garanties kunnen niet gegeven worden dat je website bovenaan in Google komt te staan. Dit kan overigens geen enkel bedrijf. Je positie in Google hangt af van meerdere factoren. Denk hierbij aan het zoekwoord en de concurrentie hiervan. Wel kan ik beloven dat er alles aan wordt gedaan om de website zo goed mogelijk te laten scoren.

Wij werken samen met partners gespecialiseerd in SEO

Voor de technische opbouw van de website heb ik de kennis in huis, maar wil je meer weten hoe je je website kunt optimaliseren en deze succesvol kunt inzetten? Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie. Ik breng je graag in contact met deze specialistische partners.

 

Je website verbeteren

Hoger in Google? Dit kun je doen aan zoekmachine optimalisatie voor jouw website.

Onderzoek doen

Voordat je je website gaat optimaliseren is het natuurlijk handig om te weten hoe jouw doelgroep zoekt naar jouw producten en diensten. Zo weet je welke zoektermen je moet gaan gebruiken. Laat een SEO scan doen om te weten hoe je website momenteel scoort en wat je kunt doen om je site te verbeteren.

Techniek en structuur

De opbouw van je website is direct de basis van je optimalisatie. Denk hierbij aan goede code, snelle laadtijden, een SSL certificaat en een duidelijke structuur. En daarbij moet je website op ieder apparaat goed werken.

Goede content

De teksten op je website moeten aansprekend zijn voor je bezoekers en de vindbaarheid van je website ondersteunen. Een geweldig verhaal kan leuk zijn, maar je hebt er niets aan als je bezoekers er niet mee doen.

Linkbuilding

De beste manier om te scoren binnen Google is het verzamelen van goede inkomende links. Het verhoogt de geloofwaardigheid, autoriteit en het aantal bezoekers van je website.