Webshop

  Ook voor een webshop kunt u terecht bij dannyvdm.nl. Echter willen wij onze handen niet branden aan een Magento of een osCommerce shop, omdat wij hier niet genoeg kennis voor in huis hebben. Wij kunnen u echter wel een webshop aanbieden met WordPress middels WooCommerce.

  Waarom een WordPress webshop?

  Een WordPress webshop heeft als grootste voordeel dat je alles in één omgeving kunt integreren. Je hebt een website en kunt daarnaast een shop hierin bouwen. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een webshop te bouwen. Door middel van de installatie van WooCommerce kunt u eenvoudig producten aanmaken en deze aanbieden op uw website. De kosten van een WordPress webshop is daarnaast veel lager dan een Magento shop, omdat het makkelijker is om deze op te zetten.

  Waarom WooCommerce?

  WordPress heeft diversie plugins beschikbaar om een webshop te maken. Zelf zijn wij van mening dat WooCommerce echter de beste optie is omdat:

  • WooCommerce volop in ontwikkeling is terwijl veel andere plugins nauwelijks geupdate worden
  • Voor de Nederlandse markt zijn er interessante koppelingen zoals iDEAL beschikbaar. Deze dienen echter wel aangekocht te worden.
  • Er zijn vele extra plugins beschikbaar die WooCommerce verder kunnen uitbreiden
  • Er zijn zelfs thema’s beschikbaar puur voor WooCommerce, maar dannyvdm.nl kan ook uw eigen thema ontwerpen en bouwen
  • Profiteert van de WordPress voordelen, zoals bijvoorbeeld de goede vindbaarheid bij zoekmachines

  Is mijn webshop geschikt voor WooCommerce?

  Niet iedere webshop is geschikt voor WooCommerce. Allereerst moet er dus gekeken worden of de wensen van de klant ook passen bij een shop in WordPress. Magento wordt namelijk voor totaal andere doeleinden ingezet. Een Magento shop richt zich op grote webshops met een groot, gevarieerd aanbod terwijl een WordPress shop meer bedoeld is als een uitbreiding van een bestaande webshop en voor een kleiner assortiment. Veel functies die Magento bijvoorbeeld wel biedt, zijn niet mogelijk bij WooCommerce.

  Overtuigd? Vraag een offerte aan!

  Indien u zo goed mogelijk aan geeft wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

  Vraag een offerte aan