Overmij

Het ontwikkelen van websites is de specialiteit van dannyvdm.nl. Webdevelopment doen we al jaren en hierdoor hebben we een hoop kennis en ervaring die we kunnen toepassen op onze projecten. We blijven altijd op de hoogte van de laatste standaarden van HTML en CSS.

Doelen van de website

Binnen webdevelopment kunnen we talloze kanten op, maar het is natuurlijk interessant welk doel je zelf voor ogen hebt. Op basis van de persoonlijke doelen gaan we uit van een WordPress website of een slimme tool. Dit voorkomt onnodige toepassingen en hoge facturen.

WordPress

Om onze websites te realiseren bouwen we de websites ten alle tijden in het CMS systeem WordPress. Maar heeft u hier geen behoefte aan, kunnen we ook een gewone HTML website bouwen. Deze heeft dan geen backend systeem en wijzigingen kunnen enkel via HTML worden toegepast.

Bestaande website omzetten naar WordPress

Onder onze diensten van webdevelopment kunnen we ook bestaande websites omzetten naar WordPress. De website zal hetzelfde eruit blijven zien, mits mogelijk, maar wordt dan opgebouwd in WordPress zodat u zelf ten alle tijden uw website kunt bijwerken. Voor dannyvdm.nl maakt het niet uit hoe de website eruit ziet of hoe de website is opgebouwd. Wij gaan altijd uit van de laatste technieken van webdevelopment en zullen deze toepassen bij onze projecten.