Overmij

Indien u graag een nieuwe website wilt hebben moet er natuurlijk eerst een nieuw ontwerp worden gemaakt. Een specialiteit bij dannyvdm.nl is webdesign. Wij ontwerpen een website dat past bij uw bedrijf en vertalen uw wensen in het design.

Het webdesign proces

Heeft u een website waar u niet meer tevreden over bent of heeft u helemaal geen website? De eerste stap is natuurlijk een nieuw ontwerp alvorens we in code gaan denken. Voordat we kunnen ontwerpen moeten er echter wel eerst de wensen van de klant weten zodat we weten welke elementen we moeten verwerken in het design. Misschien heeft u zelf al een bepaalde site gezien die u erg mooi vindt, of heeft u al in uw hoofd hoe u de website graag wilt hebben. Wij ontvangen graag zo veel mogelijk informatie alvorens we starten. Ook ontvangen we graag het logo in EPS of goede PNG/JPG kwaliteit zodat we deze kunnen verwerken in het ontwerp. Teksten en afbeeldingen zijn tevens ook welkom. Indien u deze nog niet heeft, kunnen we voor het webdesign altijd nog kiezen voor dummy-teksten en stock-foto’s, maar een ontwerp krijgt hierdoor meestal wel een ander gezicht.
Zodra we alle informatie hebben en we weten welke stijl u aanspreekt of wat u zelf wilt hebben, dan kunnen we beginnen aan ons webdesign. Allereerst starten we met het ontwerpen van een homepage. Zodra dit design is gemaakt, sturen wij deze op en kunt u kijken of het ontwerp naar wens is. Indien nodig passen we het design aan, of maken we in overleg ook een design voor een andere pagina.

Webdesign goedgekeurd?

Indien u het ontwerp heeft goedgekeurd kunnen we bepalen of er nog een andere pagina ontworpen dient te worden. Anders kunnen we beginnen met de bouw van de website.

Eigen webdesign?

Het is tevens mogelijk om een eigen webdesign aan te leveren. Deze kan van uzelf komen, maar misschien ook van iemand anders. Bij dannyvdm.nl kijken we hier graag naar en kunnen wij u nog van advies voorzien. Mocht het eigen ontwerp al volledig naar wens zijn, ontvangen we graag de PSD en kunnen we dit ontwerp omzetten.