Reizen & reistips online

  Deze week heeft dannyvdm.nl de nieuwe Reizen & reistips website online gezet.

  In totaal hebben we ruim 4 maanden aan het nieuwe design gewerkt. Doel was om bezienswaardigheden en tips een eigen pagina te geven in plaats van te verwerken op de pagina van steden. Op deze manier hopen we op nog meer bezoekers. Op dit moment haalt Reizen & reistips structureel ongeveer 1500 bezoekers per dag. De meeste hiervan komen via Google op de site. Dit aantal is al relatief hoog, aangezien de website bij lange na nog niet is gevuld. Er zijn nog een hele hoop pagina’s waar de teksten nog voor moeten worden geschreven. Iedere week is de intentie om enkele pagina’s af te ronden.

  Met het online zetten van de nieuwe website hopen we op nog meer bezoekers via Google. Daarnaast bieden we de bezoekers ook meer informatie, meer foto’s ter inspiratie. Dat is het uiteindelijke doel ook van deze website. We willen bezoekers van de website lekker maken en vooral inspireren tot het maken van mooie reizen.

  Op de achtergrond is dannyvdm.nl ook nog bezig met WeTourists. Dit zal onderdeel van Reizen & reistips worden, maar hier worden de tips, bezienswaardigheden en verhalen van de bezoekers geplaatst. Bezoekers kunnen middels een account de website vullen. Op deze manier willen we een enorme website creëren vol reis inspiratie. To be continued.

  Kijk hier voor de website van Reizen & reistips

  Blog

  dannyvdm.nl is live!

  Het heeft enige tijd geduurd, maar nu is het officieel; Geldrop is een internetbureau rijker. Sinds vandaag is de website van dannyvdm.nl live en helpen wij graag nieuwe klanten aan websites. dannyvdm.nl is gespecialiseerd...

  10 dec 14 >