Over ons

  Hallo, mijn naam is Danny van der Meijden, oprichter van dannyvdm.nl. Nadat ik mijn diploma op de middelbare school had gehaald, was ik vastberaden wat mijn volgende stap ging worden. Ik wilde dolgraag iets gaan doen met computers en websites. Bij het Grafisch Lyceum Eindhoven kreeg ik enkele opdrachten mee. één hiervan was het maken van je eigen website waarin je iets over jezelf vertelde. Deze website bouwde ik door middel van afbeeldingen en teksten in Word. Van Photoshop, Illustrator, Premiere, CSS en PHP had ik nog nooit gehoord. Inmiddels, 12 jaar verder, bouw ik met gemak eigen ontwerpen om in WordPress en maak ik websites zelfs responsive.

  Achtergrond

  Tijdens mijn opleiding Multimedia Vormgeven op het Grafisch Lyceum heb ik stage gelopen bij Partout Interactive en Media Usage Advice BV. Nadat ik mijn diploma heb gehaald, ben ik verder gaan studeren in Hilversum aan de Hogeschool voor de Kunst Utrecht (HKU) als Digital Media Designer. In 4 jaar tijd heb ik veel geleerd omdat je op deze school breed opgeleid wordt. Hier heb ik me nog meer op de technische kant gericht van het web. Naast het concepten bedenken was ik voornamelijk bezig met het bouwen van websites en interactieve installaties. Ook heb ik nog een half jaar stage gelopen op Curaçao, bij Spin Webdesign. Op september 2009 heb ik met succes mijn bachelor master (Master of Arts) behaald

  Ontwikkeling door de jaren heen

  Na mijn opleiding in Hilversum ben ik direct aan de slag gegaan op de arbeidsmarkt en heb ik gewerkt voor Studio FKKC, Day Two BV, Gusto Interactive/Media Monkeys, Kabisa en momenteel ben ik werkzaam voor Monster Internet. Ik ben begonnen als webdesigner, maar heb me inmiddels ontwikkeld tot webdeveloper met specialisatie in WordPress. De combinatie van het ontwerpen, HTML, CSS en WordPress zorgt ervoor dat ik projecten van A tot Z kan oppakken. Op de achtergrond heb ik altijd een tijdje dannyvdm.nl aangehouden en maakte ik websites voor vrienden en kennissen. Het was alleen wachten om de laatste stap te zetten door echt aan de slag te gaan met dannyvdm.nl. In 2014 heb ik besloten om werk te maken van dannyvdm.nl en eind 2014 ging dat eindelijk de nieuwe site live.

  Wat kan dannyvdm.nl voor u betekenen?

  dannyvdm.nl kan u helpen op gebied van design, development en zoekmachineoptimalisatie. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u op ieder punt helpen. Echter zijn wij nog niet fulltime bezig met dannyvdm.nl, waardoor wij enkel in de avonduren en in het weekend kunnen werken aan opdrachten. Hierdoor zijn wij qua prijs ook goedkoper dan andere partijen, maar dit wil niet zeggen dat wij geen aandacht besteden voor details. Wij nemen iedere opdracht serieus en proberen in de beschikbare tijd zoveel mogelijk voor u te betekenen. Neem vooral eens contact met ons op om nader kennis te maken. Kijk verder op onze website voor de mogelijkheden op het gebied van webdesign, WordPress, webdevelopment, webshops, zoekmachine optimalisatie, responsive webdesign en hosting.

  Overtuigd? Vraag een offerte aan!

  Indien u zo goed mogelijk aan geeft wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

  Vraag een offerte aan