SEO

  Waarschijnlijk heeft u weleens gehoord van de term SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden, zodat uw website goed scoort binnen zoekmachines als Google.

  SEO kan zorgen voor meer bezoekers

  Een tijd geleden waren veel mensen nog bezig met het vullen van keywords op websites. Deze werden ergens in de code verstopt, maar tegenwoordig is dit niet meer mogelijk. En dat is maar goed ook, want de code van de website zal er niet netter op worden en de bezoeker wordt er niet vrolijk van. En stond de bezoeker niet centraal? Met een website wil je natuurlijk bezoekers trekken, maar je wilt ook dat ze op je website blijven en wellicht zelfs een product of dienst afnemen. En daar draait het allemaal op. Dankzij de nieuwe technieken van Google staat ‘user friendly content’ centraal. Maar met alleen zoekmachine vriendelijke teksten in je website behaal je niet de gewenste resultaten. Het bevordert een hele hoop, maar ook moet de website SEO proof worden gemaakt.

  Wat kunt u doen aan SEO?

  Wanneer wij een website voor u maken, kunnen wij u adviseren om goede teksten te gebruiken die user friendly zijn. Teksten kunnen wij helaas niet voor u schrijven, omdat wij natuurlijk niet kunnen vertellen waar uw bedrijf of dienst voor staat. Wel kunnen wij u advies geven over bepaalde woordkeuzes en de hoeveelheid teksten. Indien u een WordPress website bij ons afneemt, zorgen wij ervoor dat een SEO plugin is geïnstalleerd. Per pagina en per bericht kunnen vervolgens focus zoektermen worden ingevuld, kunnen titels worden aangepast en omschrijvingen worden geschreven. Al deze elementen dragen bij aan het beter scoren binnen zoekmachines. Indien uw veel plaatst op uw website en regelmatig uw pagina’s aanpast zult u ook merken dat dit helpt. Wij adviseren om regelmatig nieuwsartikelen of blogberichten te plaatsen.

  Wat doet dannyvdm.nl aan SEO?

  Allereerst zorgen wij natuurlijk voor een goede opbouw van de code. De code moet zo clean mogelijk worden opgezet en het gebruik van specifieke HTML elementen. Hier houden wij uiteraard rekening mee. Ook adviseren we altijd om een responsive website te nemen, omdat Google het belangrijk vindt dat een website op ieder apparaat goed weergegeven wordt. Wij installeren een SEO plugin binnen WordPress en kunnen een voorzet geven met de invulling hiervan.

  Hoog scoren in Google

  Wij kunnen helaas nooit garanderen dat u bovenaan in Google kunt komen, dit kan overigens geen enkel bedrijf. Het hangt af van meerdere factoren, zoals het zoekwoord en de concurrentie hiervan. Wel kunnen wij er alles aan doen om zo hoog mogelijk te scoren.

  Overtuigd? Vraag een offerte aan!

  Indien u zo goed mogelijk aan geeft wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

  Vraag een offerte aan